Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retreat Selfcare

december 1 @ 14:00 - december 6 @ 12:00

€2800

Waarom een retreat zelfzorg:

In een wereld die constant in beweging is, waar technologische vooruitgang ons 24/7 met elkaar verbindt en waar verwachtingen zwaar wegen, wordt het behoud van onze mentale, fysieke en emotionele balans een steeds grotere uitdaging.

We zijn hier om de focus te leggen op iets dat vaak verloren gaat in de chaos van ons dagelijks bestaan: het belang van selfcare. Deze retreats zijn geen luxe, maar een noodzakelijke investering in onszelf. Ze vormen een cruciaal tegengif tegen de stress en eisen van het moderne leven.

Tijdens een selfcare retreat draait het niet alleen om ontspanning of oppervlakkige verwennerij. Het gaat verder dan dat. Het is een bewuste toewijding aan zelfherstel, zelfreflectie en persoonlijke groei. Het is een kans om de verbinding met onszelf te herstellen, ons innerlijke kompas opnieuw af te stemmen en onze mentale, fysieke en emotionele reserves aan te vullen.

Waarom is een retreat belangrijk:

Omdat ons vermogen om voor anderen te zorgen rechtstreeks gekoppeld is aan onze eigen welzijn. Het is zoals de instructies in het vliegtuig: ‘Plaats eerst het zuurstofmasker bij jezelf, voordat je anderen helpt.’ Een selfcare retreat stelt ons in staat om die mentale en emotionele zuurstof op te nemen, waardoor we vervolgens sterker en veerkrachtiger kunnen zijn voor anderen in ons leven.

Tijdens deze retreat zal ons team van 2 therapeuten jou begeleiden bij de deep-dive in de activiteiten die ons helpen te helen, te groeien en te herbronnen. Dit kan variëren van meditatie en mindfulness-oefeningen tot yoga, natuurwandelingen, creatieve expressie en zelfs het verkennen van gezonde voedingspatronen. Het doel is om los te komen van de alledaagse stressoren en verbinding te maken met onszelf op een niveau dat vaak wordt overschaduwd door de eisen van het dagelijks leven.

Deze ervaringen zijn niet bedoeld als een eenmalige gebeurtenis, maar eerder als een katalysator voor duurzame verandering in onze levensstijl. Het gaat erom dat we de inzichten en praktijken die we tijdens zo’n retreat opdoen integreren in onze dagelijkse routine, zodat zelfzorg geen tijdelijke luxe is, maar een continuüm in ons leven.

Investering in jezelf:

In essentie is een selfcare retreat een investering in onszelf, in onze veerkracht en in onze capaciteit om een leven te leiden dat in lijn is met onze diepste waarden en behoeften. Het is een moment van stilte te midden van de chaos, waar we onszelf kunnen helen en versterken.

Ik moedig jullie allemaal aan om ruimte te maken voor selfcare, om deel te nemen aan dergelijke retreats en om de voordelen ervan in jullie eigen leven te ervaren. Want als we echt willen gedijen en anderen van dienst willen zijn, moeten we beginnen bij de zorg voor onszelf.

Fit op retreat:

Bij onze Selfcare Retreat geloven we sterk in het belang van een holistische benadering van welzijn. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met IKBENFIT, een platform dat zich richt op gepersonaliseerde fitness en welzijn.

We begrijpen dat een goede fysieke gezondheid essentieel is voor een complete selfcare-ervaring. Daarom hebben we onze krachten gebundeld met IKBENFIT om deelnemers te ondersteunen bij het bereiken van hun optimale fitheidsniveau vóór en tijdens onze retreats.

Voorafgaand aan de retreat zul je toegang krijgen tot deskundige begeleiding en ondersteuning van gekwalificeerde trainers van IKBENFIT. Zij zullen je helpen bij het plannen van een fitnessroutine die aansluit bij jouw fysieke capaciteiten en doelen. Of het nu gaat om conditie-opbouw, stressvermindering, flexibiliteit of kracht, de focus ligt op wat jij nodig hebt om optimaal van de retreat te profiteren.

Tijdens de retreat zullen de trainers van IKBENFIT aanwezig zijn om ondersteuning te bieden. Dit kan variëren van ochtendyoga tot begeleide natuurwandelingen of zelfs individuele trainingssessies, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en interesses.

Vind jouw persoonlijke pad naar welzijn. Doe mee aan onze Selfcare Retreat en ontdek de kracht van een op maat gemaakte zelfzorgervaring.

 

Gegevens

Begin:
december 1 @ 14:00
Einde:
december 6 @ 12:00
Kosten:
€2800

Organisator

CVPG
Telefoon
045 710 0085
E-mail
info@cvpg.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bad Mitterndorf, Oostenrijk
Bad Mitterndorf, Oostenrijk