CVPG Team- of friendsretreats in het Limburgse Heuvelland

 

 

CVPG – Voor al je team- of friendsretreats

In ons streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam, nodigen we je uit voor een transformerend Team Retreat in het Limburgs Heuvelland. Ons team van ervaren psychologen en coaches staat klaar om jou en je collega’s te begeleiden op een reis naar een positieve mindset en een fysiek fitte levensstijl.

Wat kun je verwachten?

 • Diepgaande Coaching: Ervaar de kracht van Positieve Psychologie, Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en vitaliteitscoaching begeleid door professionele coaches.
 • Persoonlijke Begeleiding: Jouw welzijn staat centraal. Onze experts zullen je stimuleren om een switch in je mindset te maken en ontdekken wat jij nodig hebt om zowel mentaal als fysiek optimaal te functioneren.
 • Teamspirit Versterken: Leer samen met je collega’s de kracht van teamspirit kennen. Eenheid en samenwerking vormen de kern van een succesvol team.
 • Maatwerk Sportprogramma: Of je nu fysieke beperkingen hebt of niet, sport blijft belangrijk. Ons aangepaste sportprogramma zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal minder snel veroudert.

Waarom deelnemen aan het Team Retreat?

 • Verander je Denken, Verander je Wereld: Loop je vast en wil je uit je negatieve gedachtencirkel stappen? Wij helpen je om je mindset te transformeren, zodat je je mooiste leven kunt leven.
 • Vertrouwen en Veiligheid: Bij CVPG staan vertrouwen en veiligheid voorop. Je krijgt de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

  Team retreat op maat

  CVPG maakt team retreats in Limburg geheel op maat voor jouw team of vriendengroep. Door onze jarenlange ervaring met retreats ben je gegarandeerd van een perfect georganiseerde reis om nooit te vergeten.

  Laat een CVPG-Team Retreat een keerpunt zijn in de manier waarop je denkt en leeft. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de kracht van een gezonde geest en een gezond lichaam met CVPG.

Jouw reis naar persoonlijke groei begint hier!