Onze Exclusieve Retreats

De kracht van ons diverse retreatteam

CVPG-retreats: Geen vakantie, wél leren door rust in je kracht te staan

Zoals het woord al zegt, trek je je even terug van je ‘normale’ leef- en werkwereld om intensief aan jezelf en je eigen gestelde doelen te werken. Dit doen we 5 tot 6 dagen (Zuid-Limburg een weekend) achter elkaar op een mooie inspirerende plek in de wereld. We werken tijdens de retreat aan een vastgesteld thema.
Bij CVPG bundelen onze professionals hun passie en deskundigheid om jou te begeleiden op een reis naar een gezonde geest en een gezond lichaam. Ons team van ervaren psychologen, coaches en gezondheidsexperts gelooft in de kracht van individuele aandacht en de impact van een hechte teamspirit.
Of het nu gaat om het versterken van mentale kracht, het bevorderen van fysiek welzijn, het vinden van energiebalans of genieten van gezonde voeding: Wij staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden. Bij CVPG is jouw welzijn onze hoogste prioriteit.
Ontdek de kracht van begeleiding door professionals die jouw persoonlijke groei centraal stellen. Maak kennis met ons retreatteam en zet de eerste stap op jouw reis naar welzijn.

Yvonne Simons

Psychologe - Positieve Psychologie

Ik ben Yvonne Simons, psychologe en oprichtster van het Centrum voor Positieve Gezondheid en Euregio Psychologen. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om hun kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en te benutten. Met een achtergrond in positieve psychologie en positieve psychotherapie, begeleid ik mensen op een empathische, dynamische en energieke manier naar een beter begrip van henzelf.
Mijn tweede thuis, gelegen in de prachtige bergen van Oostenrijk, biedt de ideale omgeving om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in het leven. Samen gaan we op zoek naar hoe jij jouw mooiste leven kunt realiseren en hoe je jouw levensdoelen kunt bereiken.
Of het nu gaat om individuele sessies of groepssessies, ik help je om je krachten te vergroten en je te bevrijden van belemmerende gedachten. Mijn doel is om je te inspireren en te laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar mooiste leven te leiden, als je er écht voor gaat.
Tijdens de retreat staat het vinden van je innerlijke kracht, het maken van keuzes en het doen van wat je echt wilt centraal. Het leven is kostbaar en het is nooit te laat om de richting van je leven te veranderen.

Paul AB

Sportdocent - Personal Trainer - Psysis Specialist

Ik ben Paul AB, afgestudeerd aan het CIOS in fitness and health. Mijn passie voor sport en het helpen van mensen heeft me altijd gedreven om anderen te ondersteunen bij het overwinnen van hun fysieke en mentale grenzen. Als coach vind ik het bijzonder om mensen te begeleiden en hen discipline en doorzettingsvermogen bij te brengen. Door naar mijn cliënten te luisteren en goed naar ze te kijken, help ik hen hun grenzen te bepalen en te verleggen.
Ik geloof sterk in het maximaliseren van het potentieel van lichaam en geest. Dit is een overtuiging die ik door de jaren heen heb ontwikkeld en die steeds meer wordt ondersteund door onderzoek. Mijn ervaring als coach strekt zich uit over jaren van het verzorgen van Bootcamp-, Personal- en Small Group-trainingen in Parkstad. Ik stem mijn programma’s zorgvuldig af op de individuele behoeften van mijn cliënten en zorg ervoor dat ze de oefeningen correct en veilig uitvoeren.
Als verantwoordelijke voor het fysieke welzijn in het Centrum voor Positieve Gezondheid, wil ik mensen graag laten kennismaken met de diversiteit aan sportmogelijkheden, zodat sporten een integraal onderdeel wordt van hun leven. Het fascineert me telkens weer om te zien hoe het lichaam en de geest in staat zijn om veel meer te bereiken dan we op het eerste gezicht zouden denken.

Nadja Vis

Osteopaat - Yogadocente - Voedingsdeskundige

Mijn naam is Nadja en ik ben in 2001 afgestudeerd als osteopaat. Naast mijn werk als ‘’gewone’’ osteopaat wil ik in het Centrum voor Positieve Gezondheid verder gaan dan alleen behandelingen te geven. De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in welke invloed voeding op onze gezondheid heeft. Ik wil je weer verliefd laten worden op gezond en verantwoord eten en samen met jou ga ik ook tijdens de retreats werken aan jouw vitaliteit. Tevens ben ik yoga docente en wil jou op onze retreats verrassen met diverse thema’s die ik aanbiedt tijdens mijn sessies.

Garance Wijshoff

Psychologe - Mediator

Ik ben Garance, jurist en mediator. Daarnaast ben ik bijna afgestudeerd als masterpsycholoog (Klinische psychologie en Arbeid & Organisatie-psychologie).
Mijn expertise omvat communicatie, het verbeteren van onderlinge relaties, motivatie en het vinden van creatieve oplossingen in de breedste zin van het woord. Mijn enthousiasme richt zich vooral op het bevorderen van een positieve mindset, gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl.
Naast mijn liefde voor de wetenschap, hou ik van mijn gezin, mijn dwergteckel en de natuur. Verder is mijn passie creativiteit en muziek. Naast mijn reguliere werk als ondernemer, mediator en psycholoog, ben ik actief als interieurontwerper, zangeres/toetseniste en ben ik illustrator voor een bekend wenskaartenmerk. Ik neem jullie graag mee op een creatieve reis die voor mij net zo spontaan en inventief mag zijn als het leven zelf.