Ons Team

De kracht van ons diverse team

Yvonne Simons

Psychologe - Positieve Psychologie

Yvonne Simons is Psychologe, afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht, oprichtster van het Centrum voor Positieve Gezondheid en eigenaresse van Euregio Psychologen. De praktijk voor positieve psychologie en positieve psychotherapie. Iedereen heeft kwaliteiten en mogelijkheden en het is haar intentie om eenieder daarvan bewust te maken.
Yvonne kijkt via een individuele sessie en groepsessies samen met jou wat jij nodig hebt om je krachten te vergroten en je te ontdoen van je eigen belemmerende gedachten. Het is haar passie om je te inspireren dat het voor iedereen, die het écht wil, is weggelegd om zijn of haar mooiste leven te leven.

Paul AB

Personal Trainer & Physis Specialist

Paul is personal trainer en Physis Specialist, afgestudeerd aan het Cios in Fitness & Health. Paul kan jou helpen fitter te worden en samen doelen te stellen die voor jou passend zijn. Samen onderzoekt Paul met jou wat jij nodig hebt, hoe vaak je gaat trainen en in welke vorm het trainen aangeboden zal worden. Paul zal je nauwlettend in de gaten houden om de motivatie hoog te houden, successen te garanderen en blessures te voorkomen.

Nadja Vis

Osteopaat & Voedingsdeskundige & Yogadocente

Mijn naam is Nadja en ik ben in 2001 afgestudeerd als osteopaat. Naast mijn werk als ‘’gewone’’ osteopaat wil ik in het Centrum voor Positieve Gezondheid verder gaan dan alleen behandelingen te geven. De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in welke invloed voeding op onze gezondheid heeft. Ik wil je weer verliefd laten worden op gezond en verantwoord eten en samen met jou gaan we dit bereiden in de keuken van CVPG, kijk hiervoor in onze events.

Garance Wijshoff

Stagaire Klinische Psychologie & Mediator

Garance is jurist en mediator. Daarnaast is zij bijna afgestudeerd als psycholoog (klinische psychologie, Arbeid & Organisatie Psychologie). Haar expertise ligt in communicatie, motivatie én in het zoeken naar creatieve oplossingen in de breedste zin van het woord. Daarnaast deelt zij vooral ook het enthousiasme voor een positieve mindset in combinatie met een gezonde, actieve leefstijl. Tenslotte is Garance illustrator en neemt je graag mee in een creatieve sessie op basis van ACT. 

Raïscha Hutten

Yoga docente

Raïscha is yogadocente. Het is de combinatie van beweging en bewustzijn die haar aanspreekt in yoga. Haar lessen bestaan daarom uit vloeiende overgangen tussen de verschillende houdingen en een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning. Je zult merken dat je meer energie hebt, beter bestand bent tegen stress en flexibel kunt omgaan met tegenslagen. Geen ervaring met yoga? Geen probleem, Raïscha begeleid je bij het correct uitvoeren van de houdingen en geeft alternatieve opties op basis van jouw behoeften. 

Bjorn Leufkens

Bootcamp trainer

Bjorn begeleid je als sportdocent graag bij CVPG. Samen met Bjorn vind je een weg naar jouw persoonlijke doelen, aangepast aan jouw mogelijkheden. Hierbij zul je steeds uitgedaagd worden en zal hij je motiveren en waar nodig corrigeren. Bjorn wil je graag coachen zodat je je fitter gaat voelen en met plezier je grenzen kan verleggen!