Retreat Selfcare

“Selfcare isn’t selfish”

Omgeving & gastronomie

Selfcare

Samen met jou gaan we op zoek hoe we jou weer mentaal, energetisch en fysiek in balans kunnen krijgen. Waarschijnlijk heb je vaak het gevoel gehad dat je alleen maar bezig bent het goed te doen voor anderen. Je wringt je in elke bocht om het voor de ander goed te doen en geregeld te krijgen. Waar je je waarschijnlijk niet bewust van bent, is het feit dat deze opofferingen hoge kosten met zich meedragen op mentaal, energetisch en fysiek vlak. Mentaal ontstaat veel onrust, zelftwijfel en een laag zelfbeeld met zware psychopathologische problematiek tot gevolg. Energetisch ontstaat het gevoel dat je geen energie meer hebt en op je ’tandvlees’ alles moet doen. Fysiek zul je veel ongemakken en kwaaltjes ontwikkelen die verergeren als je ze negeert en niet oppakt.
Tijdens deze selfcare retreat wordt er via de ‘Whole Person’ aanpak ingespeeld op het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Op energetisch vlak wordt dit gedaan door eens de ‘pauze knop’ aan te zetten, de juiste zorg aan jezelf te geven en meer balans te gaan vinden in je dagelijkse activiteiten. Hierbij mag jij de hoofdrol gaan leren spelen in je eigen film. Het leven is echt bedoeld om leuk te zijn en te weinig mensen beseffen dat ze hier zelf een belangrijk aandeel in hebben.
Op het gebied van mindset leren we je om een meer op groei gerichte mindset in je dagelijkse leven toe te passen. Op deze manier train je meer veerkracht, ben je meer bewust van je eigen kwaliteiten en talenten, zodat je beter en anders met tegenslagen omgaat. We leren je om positief te gaan affirmeren in plaats van steeds onbewuste negatieve affirmaties toe te passen. Tijdens de retreat zul je regelmatig geconfronteerd worden met hoe je met situaties, personen, je eigen negatieve gedachten en met jezelf omgaat. Je leert hoe je dit op een constructieve wijze kan toepassen.
 
 

  

Inclusief

» Intake om persoonlijk statuut op te stellen

» Wandelcoaching met een van de coaches

» Positieve psychologie

» Yoga

» Koude training

» Geleide meditaties

» Overnachtingen

» Eten

» €2800,-

» mogelijkheid tot deels vergoeding zorgverzekering

 

Bekijk hier onze pdf ‘Selfcare’