Contact met CVPG

De gekwalificeerde coaches en psychologen van het Centrum voor Positieve Gezondheid helpen je graag om helder te krijgen wat jouw ultieme doelen zijn om jouw mooiste leven te kunnen leiden. Geef jezelf de kans om het leven te leven dat je verdient!
Maak nu een afspraak via een van de onderstaande formulieren:

VUL HIER IN WAT VOOR JOU VAN TOEPASSING IS: WE ANTWOORDEN Z.S.M.

  Waar wil je meer informatie?

  Telefoonnummer

  045 710 0085

  Email

  info@cvpg.eu

  Adres

  Stenen Brug 6A
  6372 AP Landgraaf

  FAQ

  Wat zijn de openingstijden?

  Maandag – vrijdag 8.30 – 17.00

  Heb ik een verwijzing nodig om naar CVPG te komen?

  Nee je hoeft geen verwijzing, het mag wel.

  Zijn er wachtlijsten om bij CVPG te kunnen starten?

  Aangezien we niet werken met budgetten vanuit de zorgverzekering zul je vrijwel meteen kunnen starten. Door drukte kan er misschien 1 a 2 weken tussen zitten, maar langer niet.

  Krijg ik de sessies vergoed?

  Afhankelijk van je zorgverzekering en het programma dat je volgt krijg je het gedeeltelijk wel of helemaal niet vergoed. We verkennen graag persoonlijk met jou wat de opties zijn. Vaak zijn werkgevers bereid om een budget toe te kennen voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en verzuimpreventie. Er zijn meerdere wegen om het te onderzoeken wat kan, dus laat geld niet je beperkende factor zijn.

  Meer informatie therapieën/coaching

  Ben ik verplicht om ook naar de psycholoog te gaan als ik me bij CVPG aanmeld?

  Nee absoluut niet, we willen er juist voor zorgen dat je zo passend mogelijk bij jouw behoefte de coach en het programma krijgt wat bij jou past. We geloven erin dat autonomie, veiligheid en vertrouwen centraal staan in een groei en ontwikkelproces.