Retreat Zelfcompassie

Datum 12-05-2024 t/m 17-05-2024

Omgeving & gastronomie

Zelfcompassie

Aan jezelf werken in een prachtig gebied zoals de Salzkammergut in Stiermarken is zeker geen straf! Oostenrijk is een veelzijdig land en ideaal om retreats te houden. Prachtige pittoreske dorpjes, magische berguitzichten, uitgestrekte bossen, thermaalbaden, mooie rustgevende meren en een land waarbij er duidelijk 4 seizoenen zijn. Genoeg mogelijkheden om uitgedaagd te worden, maar ook om tot diepe rust en tevredenheid te komen. Naast uitdagende en (in)spannende activiteiten, zullen we ook prachtige wandelingen maken in das grüne Herz von Österreich.
Oostenrijk staat bekend om haar gastronomie en gastvrijheid. In het idyllische dorpje Bad Mitterndorf zullen we, met een mooi uitzicht op de Grimming (2351m hoog), genieten van de omgeving en de natuur. Deze berg maakt deel uit van hét Oostenrijkse Dachtstein-massief. Door zijn geïsoleerde ligging is het een van de weinige ultra-prominente bergen in de Alpen. De accommodatie ligt ingesloten tussen verschillende bergen en biedt de mogelijkheid om vele verschillende wandelingen, hiking tours of fietstochten te kunnen maken. Je waant je in een waar paradijs met het gevoel alsof je door een prachtig schilderij loopt. We zullen samen in één accommodatie verblijven.
Iedereen heeft een eigen kamer met een eigen badkamer, zodat je de mogelijkheid hebt om ook in rust met jezelf te kunnen zijn.

Inclusief
» Intake focuspunten en saboteurs
» Fitheidscheck door Paul
» Coaching sessies individueel
» Positieve psychologie
» Mindfulness
» ACT
» Geleide meditaties
» Workshops
» Wandelingen
» Cursusmateriaal
» Overnachtingen
» Eten
» Vaste entree’s

€2.800,-

Download hier onze brochure Zelfcompassie-retreat