Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retreat Zelfcompassie

oktober 20 @ 14:00 - oktober 25 @ 14:00

€2800

Weelderige herfst

In de weelderige omhelzing van de herfst, tussen de fluisterende bladeren en de kalmerende melodieën van de natuur, ontvouwt zich een betoverende reis: de Retreat Zelfcompassie, die plaatsvindt van 13 oktober tot 18 oktober 2024 in het schilderachtige Bad Mitterndorf, gelegen in de adembenemende Stiermarken, Oostenrijk. Deze periode belooft niet alleen een ontsnapping uit de dagelijkse drukte, maar ook een diepgaande ontmoeting met de meest essentiële bron van troost – zelfcompassie.

Te midden van de majestueuze Alpen wordt deze oase van rust gekenmerkt door de serene schoonheid van Bad Mitterndorf. De dagen worden gewijd aan het verkennen van de innerlijke landschappen van zelfliefde en mededogen, geleid door wijze mentoren en doordrenkt met de helende energie van een gemeenschap die begrijpt dat kwetsbaarheid de poort naar kracht is.

Bij zonsopgang dansen de zonnestralen over de Alpen en schilderen ze een levendig palet van warme tinten over de valleien, terwijl deelnemers de kunst van zelfreflectie ontdekken met behulp van zachte yoga en meditatieve sessies. Hier, te midden van de majestueuze natuur, wordt het hart uitgenodigd om in harmonie te kloppen met de ritmes van de omringende wereld.

Kwetsbaarheid

In de avondschemering, verlicht door de gloed van kaarslicht, worden verhalen gedeeld in een sfeer doordrenkt van de rustgevende berglucht. Tranen worden beschouwd als heilige rivieren, stromend naar de oceaan van begrip, terwijl lachen fungeert als de tonische melodie die de ziel verlicht.

Te midden van de besneeuwde toppen van de Stiermarken worden momenten van doorbraak gevierd als de ontvouwing van nieuwe vleugels. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen kwetsbaarheid te omarmen, omdat in die kwetsbaarheid de ware kracht van menselijkheid schuilt.

Wanneer

De Retreat Zelfcompassie van 20 oktober tot 25 oktober 2024 belooft niet alleen een reis naar de kern van zelfliefde, maar ook een blijvende indruk van de betoverende schoonheid van Bad Mitterndorf, Oostenrijk. Het is niet alleen een ontsnapping; het is een thuiskomen bij jezelf, temidden van de serene pracht van de Alpen.

Gegevens

Begin:
oktober 20 @ 14:00
Einde:
oktober 25 @ 14:00
Kosten:
€2800

Locatie

Bad Mitterndorf, Oostenrijk
Bad Mitterndorf, Oostenrijk + Google Maps