Tarief &

Vergoeding

Euregio Psychologen – Psychologie

Complementaire zorg

Complementaire zorg, in letterlijke zin ‘aanvullende zorg’, vervangt niet de gangbare medische zorg, maar voegt iets extra’s toe. Het doel is om het herstel en welzijn van de patiënt te bevorderen, waarbij welzijn verwijst naar gezondheid op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied.

Individuele therapie

Intake 90 minuten: €180
Intake 90 minuten na 18:00 uur (avondtarief): €300
Vervolg afspraak 30 minuten: €60
Vervolg afspraak 60 minuten: €120
Vervolg afspraak 60 minuten na 18:00 uur (avondtarief): €200

Gezins- of relatietherapie

Intake 90 minuten: €240
Intake 90 minuten na 18:00 avondtarief: €360
Vervolg afspraak 60 minuten: €180
Vervolg afspraak 60 minuten na 18:00 uur (avondtarief): €240

Betalingen

Betaling voor de sessie kan direct worden voldaan via pinbetaling of contant. Indien dit niet mogelijk is, bestaat de optie om het bedrag achteraf over te maken. Bij het annuleren van een afspraak, verzoek wij dit minimaal 48 uur van tevoren te doen, zodat er nog voldoende ruimte is om andere cliënten in te plannen. Indien een afspraak binnen 48 uur wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Vergoedingen

Euregio psycholoog is aangesloten bij de beroepsvereninging NFG. Deze vereniging wordt door vele verzekeraars erkend, waardoor een aantal verzekeraars wel vergoeden. Wat de vergoeding zal zijn dat verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Je doet er goed aan van tevoren te informeren bij je verzekering. In 2014 is er veel veranderd en niet alles wordt meer vergoed. Het kan zijn dat de therapie deels, helemaal of ook helemaal niet vergoed wordt. We kunnen er samen naar kijken.

Extra service

Als Euregio psycholoog wil ik dat we snel en effectief vooruitgang boeken en mag je gebruikmaken van de e-health diensten als dat nodig is. De e-health diensten bestaan uit Skype, chat, e-mail of telefoonsessies. Op deze manier kunnen we dicht met elkaar verbonden blijven om ervoor te zorgen dat je snel geholpen kunt worden en je leerproces zich maximaal kan ontplooien.

Klachten / geschillen

Wkkgz is geregld, hiervoor kun je contact met de beroepsvereniging opnemen NFG vertrouwenspersoon.

Algemene voorwaarden