Positief
Theedrinken

Bij Enchanthee, Bemelen

Gastronomie & Omgeving Bemelen

Welkom bij het betoverende evenement “Positief Theedrinken” georganiseerd door CVPG, gehouden te midden van de serene pracht van de tuinen in Bemelen, Zuid-Limburg. Een dag die volledig gewijd is aan het bevorderen van een gezonde geest en een evenwichtige levensstijl, waar mentale kracht, fysieke fitheid en positieve energie samenkomen.
Te midden van de weelderige groene omgeving van het Zuid-Limburgse heuvelland biedt Enchanthee, gastheer van dit bijzondere evenement, een betoverende setting voor deelnemers om te ontspannen, te leren en zich te verbinden met hun innerlijke welzijn. De tuin vormt het perfecte decor voor een dag vol activiteiten gericht op het bevorderen van positiviteit en gezondheid.
Deelnemers worden verwend met een gezonde lunch, waarbij verse en voedzame ingrediënten worden gecombineerd om een heerlijke maaltijd te serveren die niet alleen het lichaam voedt, maar ook de geest stimuleert. Gezonde voeding vormt de basis voor een energiek en gebalanceerd leven, en deze dag is ontworpen om deelnemers te inspireren om bewuste keuzes te maken voor hun welzijn.
De workshops rondom de elementen, zoals mentale kracht, fysieke fitheid en energiebalans, bieden deelnemers de mogelijkheid om hun kennis uit te breiden en praktische tools te verwerven om een positieve levensstijl te bevorderen. Er zullen deskundige begeleiders aanwezig zijn om te inspireren en te informeren, zodat elke deelnemer op zijn eigen unieke reis naar welzijn kan gaan.
Of je nu geïnteresseerd bent in meditatie, yoga, gezonde voeding of andere aspecten van een gebalanceerd leven, het evenement “Positief Theedrinken” biedt een breed scala aan workshops die allemaal gericht zijn op het versterken van lichaam en geest. Laat je meevoeren door de rustgevende sfeer van de tuinen en ontdek nieuwe manieren om een gezond en positief leven te omarmen.
Kom en geniet van een dag vol positieve energie, gezonde voeding en verrijkende workshops in het hart van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. “Positief Theedrinken” bij Enchanthee in Bemelen, georganiseerd door CVPG, belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je welzijn een boost zal geven.

Kom jij ook positief theedrinken met ons team?