PMT

Psychomotorische Therapie
Beweging als drijvende kracht – Direct hulp ZONDER wachtlijsten

Bewegen naar vitaliteit- The body keeps the score

Bij CVPG omarmen we psychomotorische therapie als een dynamische benadering om zowel mentaal als fysiek welzijn te bevorderen. Onze gespecialiseerde therapeuten begrijpen dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn, en psychomotorische therapie biedt een unieke route naar heling.
Waarom Psychomotorische Therapie?
Psychomotorische therapie integreert lichaamsgerichte oefeningen en bewegingsactiviteiten om emotionele en psychologische processen te ondersteunen. Of je nu worstelt met stress, angst of andere psychische uitdagingen, deze therapeutische benadering bevordert zelfinzicht en welzijn door middel van beweging.

De Behandeling bij CVPG:
In psychomotorische therapiesessies bij CVPG ligt de focus op het activeren van lichaam en geest. Onze bekwame therapeuten begeleiden je in het verkennen van de verbinding tussen emoties, gedachten en lichamelijke sensaties. Samen werken we aan het herstellen van balans en het versterken van veerkracht.
 
Voordelen van Psychomotorische Therapie:
  • Holisme in Actie: Psychomotorische therapie erkent de holistische relatie tussen lichaam en geest en zet deze om in doelgerichte, lichaamsgerichte interventies.
  • Zelfontdekking door Beweging: Door middel van beweging en lichaamsgerichte activiteiten stimuleert psychomotorische therapie zelfontdekking en helpt het bij het verwerken van emoties.
  • Op Maat Gemaakt: Onze ervaren therapeuten passen de therapie aan op jouw behoeften en doelen, waardoor elke sessie een op maat gemaakte ervaring wordt.
Bewegen naar welzijn: dat is de essentie van psychomotorische therapie bij CVPG. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze therapeuten je kunnen begeleiden op het pad naar een evenwichtiger en gezonder leven.