EMDR

Eye Movement Desensitization & Reprocessing
Traumaverwerking – Direct hulp ZONDER wachtlijsten

Actieve traumaverwerking binnen kortdurend traject

Bij het CVPG bieden we EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) als een effectieve therapievorm voor traumaverwerking. Onze gecertificeerde EMDR-therapeut, Drs. Yvonne Simons, staat klaar om je te begeleiden op dit pad naar herstel.
Waarom EMDR?
EMDR is een bewezen methode om traumatische ervaringen te verwerken. Of het nu gaat om een schokkende gebeurtenis uit het verleden of recente traumatische ervaringen, EMDR kan helpen bij het verminderen van de emotionele impact en het herstellen van je mentale welzijn.
De Behandeling bij CVPG:
In EMDR-sessies bij CVPG staat jouw welzijn centraal. Drs. Yvonne Simons begeleidt je door het proces, waarbij ze gebruikmaakt van oogbewegingen (of andere vormen van bilaterale stimulatie) om de verwerking van traumatische herinneringen te faciliteren. De therapie helpt je om de emotionele lading van de herinneringen te verminderen, waardoor je stap voor stap de grip op je leven terugkrijgt.
Voordelen van EMDR:
  • Effectieve Traumaverwerking: EMDR is specifiek ontworpen voor de verwerking van traumatische ervaringen en heeft bij veel mensen aantoonbaar positieve resultaten opgeleverd.
  • Focus op Individuele Behoeften: Drs. Yvonne Simons past de EMDR-behandeling aan op jouw specifieke behoeften en tempo, waardoor het een persoonlijk en op maat gemaakt proces wordt.
  • Gecertificeerde Expertise: Drs. Yvonne Simons is een gecertificeerde EMDR-therapeut, wat garant staat voor professionele begeleiding tijdens de behandeling.
Je hoeft niet langer te lijden onder de last van traumatische ervaringen. Bij CVPG bieden we EMDR als een toegewijde en effectieve benadering van traumaverwerking. Neem contact op met CVPG om te ontdekken hoe Drs. Yvonne Simons je kan ondersteunen op jouw weg naar herstel en emotioneel welzijn.