Eetproblematiek 
ACT & Maudsley

Derde generatie therapie – Direct hulp ZONDER wachtlijsten

Eetproblematiek eindelijk de baas

Heb je een eetstoornis en worstel je met een verstoorde relatie tot eten, negatief zelfbeeld, of overmatige controle? Bij CVPG begrijpen we dat dit een uitdagend traject is, maar je staat er niet alleen voor. Onze ervaren psychologen bieden gespecialiseerde hulp om jouw weg naar een gezonde relatie met eten te ondersteunen.
Waarom Behandeling?
Een eetstoornis is lastig zelf op te lossen en kan ernstige schade veroorzaken, zelfs leidend tot depressie of het verlies van levenslust. Zoek daarom tijdig hulp. CVPG biedt ondersteuning voor mensen die zelf hun weg willen vinden naar herstel, maar ook voor vrienden en familie die iemand met een eetstoornis willen helpen om hulp te zoeken.
De Behandeling bij CVPG:
In de therapie bij CVPG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met onze psychologen ga je werken aan zelfacceptatie, het in balans brengen van lichaam en geest, en het aanpakken van eetgedrag en omgevingsfactoren. Hierbij wordt geen standaardprocedure gevolgd, maar wordt er gekeken naar wat echt bij jou past. Het is een intensief traject waarin je stap voor stap weer regisseur wordt van je leven en je relatie tot eten.
Maudsley Hospital Methode bij Ondersteuning van Anorexia:
Bij CVPG omarmen we diverse behandelmethoden, waaronder de Maudsley Hospital Methode, vooral effectief bij de ondersteuning van anorexia. Deze methode betrekt ook familie en naasten actief in het herstelproces, waarbij gezamenlijk wordt gewerkt aan het doorbreken van destructieve eetpatronen.
Je hoeft de uitdaging van een eetstoornis niet alleen aan te gaan. Bij CVPG bieden we een veilige omgeving en gespecialiseerde begeleiding om samen jouw weg naar herstel te bewandelen. Neem contact op met CVPG om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen op deze reis naar een gezonde relatie met voeding en welzijn.