Couples Retreat Ibiza:
Relight your fire

CVPG – Geef jouw relatie net even die boost die het nodig heeft!

Datum retreat: 31 augustus t/m 6 september

Een reis naar échte verbinding

Laat de zonsondergangen van Ibiza de achtergrond zijn van jullie reis naar vernieuwde verbondenheid. Stap samen met CVPG in een betoverende Couples-Retreat, gebaseerd op dezelfde filosofie die ons drijft: een gezonde geest in een gezond lichaam.
Wat staat je te wachten?
Mentale Kracht: Ervaar diepgaande, professionele coaching door een psycholoog en een professionele coach op het gebied van welzijn, voeding en sport gericht op het versterken van jullie mentale veerkracht. Leer tools uit de Positieve Psychologie, mediation en ACT en ontdek samen manieren om jullie denkwijze te transformeren.
Fysieke Vitaliteit: Laat Ibiza dienen als jullie speeltuin voor fysieke activiteiten, aangepast aan jullie mogelijkheden. Ontdek hoe fysieke kracht bijdraagt aan een gezonde relatie en een gezond lichaam. Denk aan yoga, koude training en thema-walks.
Energie Balans: Vind samen de juiste balans tussen rust en energie. Onze retreat richt zich op het creëren van harmonie in jullie leven, zodat jullie samen weer in volle bloei staan.
Gezonde Voeding: Geniet van heerlijke, gezonde maaltijden die niet alleen voedzaam zijn, maar ook bijdragen aan jullie algehele welzijn. Ontdek de smaak van gezonde liefde op Ibiza. Onze voedingsdeskundige Nadja heeft vanalles voor jullie petto om jullie liefdesleven een energieboost te geven!
Waarom deelnemen aan de Couples-Retreat?
Laat Ibiza dienen als de magische achtergrond voor het herontdekken van elkaar. Leer opnieuw te verbinden en te communiceren op een dieper niveau. Bouw een relatie die niet alleen gebaseerd is op liefde, maar ook op mentale kracht. Leer samen hindernissen overwinnen en groeien als koppel.
Accomodatie

De retreat vindt plaats in Villa Follow the Sun in de buurt van de plaats St. Eularia: De poort naar het authentieke noorden van Ibiza. De retreat is op basis van logies en ontbijt en heeft een uitgebreid programma samengesteld door professionals. 

Download hier onze brochure