Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstboom, knutselen en Feestelijke Fun jongerenmiddag

december 8, 2023 @ 13:00 - 21:00

Expressie en samenzijn

Midden in de drukte van het feestseizoen, zijn we verheugd om jullie uit te nodigen voor een speciale jongerenmiddag bij het centrum voor Positieve Gezondheid. Samen zullen we de geest van het seizoen omarmen door de kerstsfeer te verspreiden met het versieren van de kerstboom en het centrum. We zullen ook een aantal leuke en interactieve spellen spelen die zorgen voor een lach en een warm gevoel van saamhorigheid.

Dit evenement is bedoeld om een sfeer van creativiteit, verbondenheid en positiviteit te creëren, terwijl we samenwerken aan het versieren van de ruimte en het uitwerken van leuke en boeiende activiteiten. We willen jullie aanmoedigen om je creatieve geest de vrije loop te laten en volledig op te gaan in het plezier van het moment. Samen zullen we een vrolijke en levendige omgeving creëren waarin iedereen zich kan uiten en gewaardeerd voelt.

Deze middag biedt jou de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en te genieten van een sfeer van samenzijn en geluk. We geloven sterk in de kracht van positieve interacties en willen jou aanmoedigen om jezelf open te stellen voor nieuwe vriendschappen en ervaringen. Laat je zorgen varen en duik in het plezier van het moment, terwijl we samen een feestelijke en onvergetelijke tijd beleven.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor deze speciale gelegenheid, waar we samen zullen lachen, creëren en genieten van elkaars gezelschap. Deze middag belooft een bron van positieve energie te zijn, en we hopen dat het jullie allen zal inspireren en versterken. Dus kom langs en doe met ons mee terwijl we samen de magie van de feestdagen omarmen en een blijvende herinnering creëren die ons nog lang zal bijblijven!

Gegevens

Datum:
december 8, 2023
Tijd:
13:00 - 21:00

Organisatoren

CVPG
IKBENFIT

Locatie

CVPG
Stenen Brug 6a
Landgraaf, 6372 AP Nederland
+ Google Maps